Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

?visioner Unveiled Ch. 07

* Författarens OBS: För det första vill jag tacka alla som har läst mitt arbete, skrivit kommentarer, och erbjöd återkoppling. Det har betytt så mycket för mig, och jag uppskattar allt. Em>Nästa Jag vill säga att skriva detta kapitel har varit särskilt krävande för mig. Flera av dessa scener har låst i min fantasi någonsin sedan början av arbetet i den här historien när det var fortfarande bara en fragmenterad koncept i mitt sinne. Dessa bitar är inneboende utveckling, att hjälpa mig att forma vem mina karaktärer är och vad som är att motivera dem. Med detta sagt, jag ville ha dessa scener för att vara så perfekt som jag skulle kunna göra dem. Em>sist, jag känner behov av att säga att slutet av detta kapitel har skrivits och skrivs om minst fem gånger. Denna sista version som du ser här är eftertryck em> inte original slut för det kapitel som jag hade planerat, och ännu viktigare, det är inte ens den slutar jag em> ville . Men någon författare kommer att säga, deras karaktärer har egna sinnen och en av mina gruvan har inte betett sig som jag hoppades att hon skulle. Till slut har jag gett efter för henne, och kapitlet avslutas som Faline insisterar den måste. Jag har medgett eftersom detta är hennes berättelse och inte riktigt min alls. Em>Tack igen, och jag hoppas att ni kommer att fortsätta att skicka dina kommentarer och feedback. ~ Ib * em>*****Senare, när han påminde om detta ögonblick, Shane skulle endast kunna komma ihåg att det hade hänt så snabbt. Ena stunden var han slutföra ett telefonsamtal från Marie, och sedan ett ögonblick senare, Faline var i hans armar. Hennes händer var tvinnat runt hans hals och han kunde känna hennes varma andedräkt och tårar dämpa hans skjorta var hennes ansikte trycktes mot hans bröst. Återigen var hon grät, och Shane fann sig trösta henne, berätta för henne att hon skulle bli bra. Att han skulle göra det så. I sanning, var han inte säker på vad som hade henne upprörd. Han blev också nedslagen att inse, att än så länge, varje gång han höll sin kompis i famnen var det för att hon var antingen medvetslös eller i yttersta misär.Det faktum att han var omgiven av sin berusande doft var det som slog honom nästa och Shane kände hans varg börjar reagera på henne också. Plötsligt var han mycket medveten om inte bara armarna om honom, men hans sinne nu registrerat känslan av hennes mjuka kurvor trycka mot hans kropp. Håret spillts ner henne i silkes vågor och ändarna smekte armarna som han höll henne. Det hade varit årtionden sedan han hade känt pressen av en kvinnlig kropp så intimt mot sin egen, och Shane flämtade när han insåg det viscerala effekten hon hade på honom. Han kände nu obekant rusa av hans kropp härdning som svar på hennes, och visste att han var tvungen att sätta mellanrum mellan dem innan han förfärade henne.Flytta händerna vila på hennes axlar började han att ta ett steg tillbaka från henne, och kände hans varg börjar protestera inne i honom. Vargen ville dra henne närmare och blev irriterad med avståndet Shane försökte skapa. Vargen värkte att gnida sin firma längd mot sin kompis, för att låta henne veta hur mycket han önskade henne. Vargen ville kasta henne på sängen och hålla fast henne som han kränkte hennes kropp hårt och länge. Han kände behov av att markera henne nu med både hans doft och hans bett. Viljan att hävda henne, att göra henne till sin, var allt djuret kan fokusera på.Shane kämpade för att blockera levande bilder vargen var sänder till honom, och koncentreras istället på att dra sin kropp något tillbaka från Faline talet. Det tog en stund att rensa lustfyllda tankar från hans sinne. Han tog en rysning andetag och kunde äntligen fokusera på det faktum att Faline nu talade genom tårarna. "Det är du," hon sa, "Du är äntligen här."När han lyckades ta ett steg tillbaka från henne, höjde Shane hans händerna för ansiktet och lätt borstad tårarna borta med tummarna. Att vara uppmärksam för att undvika repor hon lidit när hon tidigare fallit, torkade han försiktigt hennes ögon. "Ja, m'chroi, em> Jag är här. Varför gråter du?" Även den abrupta förändringen i hennes beteende sa till honom mycket, behövde Shane desperat att höra att hon accepterade honom, att hon inte var längre rädd för honom.Shane nästan upphört att andas när han såg sin kompis ler genom tårarna. Hennes silver ögon var klar och ljus, och hennes skönhet var tillräckligt för att stoppa hans hjärta. "Därför att jag har väntat så länge att jag nästan inte trodde att du var verkligt längre. Men nu vet jag att du är. Slutligen, jag vet."Hennes förklaring var vag och han kämpade förvirringen hennes ord orsakade. "Jag förstår inte", frågade han henne långsamt, " du em> har väntat på mig em>?" Han lade sin hand mot hennes panna, undrar om kanske hennes feber hade återvänt, vilket gör henne yrande ännu en gång. Han drog en suck av lättnad när han kände hennes hud var svalt och torrt.Hon log ännu en gång, "Ja, hela mitt liv."En flod av ironi och känslor ökade genom Shane på en gång. Han visste att må bra. Han hade väntat århundraden och undrade om det fanns en kompis i den här världen för honom. När den frågan besvarades, hans närmaste decennierna tillbringade i sorg och hoppas hans själ skulle återförenas med hennes i deras liv efter detta. Och nu fick han veta att hon inte var förlorad för honom trots allt. De hade fått en ny chans.Ändå var han fortfarande förbryllad över hur hon talade. Han tänkte plötsligt av Ilsa, och för första gången fann sig undrar om hans kompis delade sin mors gåvor. Såg Faline se även visioner av världen som den var ännu att vara? Att veta att han inte kunde fråga henne så flagrant, bestämde han sig på ett mindre direkt sätt. "Faline, hur visste du att du väntade på mig?"Plötsligt Faline steg tillbaka från honom och började se sig omkring henne. Hon började tala snabbt, och ord tumlade ur hennes mun i en upphetsad ström. Hon såg henne axelväska där den hamnade på en stol och öppna den snabbt, drog hon ut en bok och började bläddra igenom sidorna. Förstrött, sänkte hon sig att sitta på stolen när hon hittade sidan hon letade efter."Jag vet att det är du, därför att, se, det står så här. Titta, det är här. Precis här. Exakt. Här. Just här! Se, den säger, 'Cold du har varit och är rädd att du har känt inom . När du hittar Kellen rädsla och kyla ska upphöra. " em> Se, jag vet att det säger det här! Jag brukade tänka så länge att" Kellen "var en plats, som en stad eller byggnad jag kan komma över någonstans. Det föll mig innan att det skulle kunna vara någons namn. Men nu vet jag, se? Just här! " Hon var praktiskt taget skakar, oförmögen att innehålla den energi hon kände på denna upptäckt.Faline höll tidskriften öppna för honom, visar sidan hon just läst. Shane var rotad till platsen, och hade varit sedan det ögonblick han såg henne dra Gregor dagbok ur sin väska och vända blad med en förtrolighet som gjorde hans sinne stel. Fast hon tycktes läsa för honom från sidan, hon mer så reciterade ord från minnet. Det var tydligt att hon hade läst de citerade utdrag många gånger tidigare. När han stirrade ner på sidan där fingrarna vilade, såg Shane raderna skrevs av Gregor hand, men han visste att orden själva måste ha varit Ilsa talet. Det fanns en mystisk rytm till orden som skräddarsydd för Ilsa visioner.Efter flera långa stunder, Shane slutligen tvingade hans fötter att röra sig så att han kunde ta en plats i stolen bredvid sin kompis. Han tittade ner på tidskriften i vördnad som han läste raderna tyst för sig själv igen. Gregors dagbok, en post Shane såg aldrig mannen utan, hittades aldrig på hans kropp eller som ligger i stugan, och nu Shane visste äntligen varför. När han tittade upp från boken insåg han Faline fortfarande tittar på honom med ljusa, förväntansfulla ögon och Shane tvingade sig att ta en stabiliserande andetag. "Faline," började han, "Den här boken, var fick du det?"Shane såg hans kompis blinka flera gånger eftersom hennes tankar korsade hennes ansikte. Hennes glädje var nu något grumlas av en liten rynka pannan. Sedan ryckte hon på axlarna graciöst, "jag fick inte det någonstans. Den är min."Shane valde hans nästa ord noga eftersom hans kompis litade på honom till slut. Hon hade öppnat sig för honom tillräckligt för att dela det som uppenbarligen var en mycket värdefull personlig post. Han hade ingen önskan att bryta sitt förtroende eller orsaka henne att tvivla på sin nyfunna säkerhet med honom. "Var det ges till dig, av en släkting kanske?"Låta tidskriften nära, Faline drog det skyddande mot hennes bröst. "Det var med mig när de hittade mig. Så ja, jag antar att det tillhörde en släkting. De berättade för mig att det var kvar med mig."Insidan av honom, började Shanes varg att stryka omkring. Det tyckte inte om när det här samtalet var på väg. Shane kände hans rynka pannan fördjupning. "Vilka är" de ", Faline? Vem hittade du? Var?"Hans kompis hade inte ens pausa, det var en sådan inrotad del av hennes historia, att hon inte hade någon anledning till att någon kanske tycker att det alarmerande. "Nunnorna. i kyrkan.""Nunnor?" em> Shane utbrast, "Vad nunnor? Vilken kyrka?"Den här gången var hon lite långsammare för att svara. "Nunnorna i kyrkan när jag var en bebis. Nunnorna som skickade mig till barnhemmet."Shane och vargen var nu både upprörda. Han hoppade ur stolen och vände för att ryta, "Orphanage?" Em>Faline planade honom med en blick. "Planerar du att upprepa allt jag säger?"För hennes fördel, Shane tryckt ett morrande. "Jag är ledsen. Jag hade bara ingen aning om något av detta." Hennes blick av förvirring gav honom pausa och han mjuknade hans ton. "Snälla, berätta för mig igen. Om ... nunnor."När Shane började takten längden på rummet, suckade Faline och bestämde sig för att berätta mer. "Jag var kvar i en kyrka som en nyfödd baby, och denna bok var med mig. Nunnorna fann mig när de gick in för sin aftonbön. Naturligtvis kunde jag inte bo på kloster eller prästgården. Jag övergavs, så Jag skickades till ett barnhem. " Faline pausas när hon hörde Shane mumla något. "Jag är ledsen", sa hon, "Jag hörde inte det."Shane vände på klacken och fast henne med en målmedveten blick, "jag sa att du inte var övergivna."Utseendet på Faline ansikte berättade för honom att hon inte höll. "Ja, det var jag. Barnhemmet rekord sade att natten jag föddes fanns denna hemska snöstorm som stängdes varje stad i området. Jag är inte säker på hur gammal du är exakt, eller om du var även i området sedan , så har du förmodligen inte skulle komma ihåg det snöstorm. Men det var iskallt, den kallaste dagen på året och det var jag, kvar på stengolvet i en kyrka i bara en filt. Jag föddes för tidigt, och den som fick mig , uppenbarligen de inte ville ha mig. "Skakar på huvudet, Shane tillbaka till sätet bredvid sin kompis och lade sin hand mot sidan av hennes ansikte. "Du har fel," sade han.Faline skakade på huvudet en aning, även om hon inte dra bort från hans beröring, "Om vad?"Shane tog ett andetag för att samla sina tankar, och sedan tittade djupt in i hans mate ögon. "Om mycket. Först, du har fel om snöstorm. Även om det var år sedan jag minns det väl. Det var en storm som jag aldrig kommer att glömma," han stannade för att ta en annan djupt andetag, och när han släppte det, gick han vidare. "För det andra, du får aldrig tro att du var övergiven. Jag lovar dig, med allt som är i mig, att du var alltid em> ville ha."***Det var nästan en timme senare när Shane slutat tala. Bortsett från det faktum att hon var hans kompis, hade mest varje annan detalj komma ut. Ibland skulle hon sluta att fråga honom en fråga, eller att klargöra något han sagt tidigare, men för det mesta, lyssnade hon tyst. Solen hade nu helt inställd, och mörka skuggor kastade sig över rummet. Några minuter sedan, hade Faline kröp ner i sängen och tryckte hennes ansikte i en kudde. Shane kunde inte se hennes tårar, men han kunde doft dem, och han ville inget hellre än att ge henne tröst. Han återtog sin plats att sitta bredvid henne, och bytte sänglampa på innan du placerar sin hand på hennes axel. "Faline," han talade lugnt, "Jag är så ledsen för allt du har förlorat."Hon drog ifrån honom och satte sig upp, kramade kudden på framsidan av hennes kropp. "Jag förstår inte", sade hon, "Så mycket av detta är inte rimligt."Han nickade högtidligt, "jag vet. Att hitta dig i skogen har varit en chock för mig också."Han såg hur tankar korsade Faline ansikte, oförmögen att urskilja vad hon kanske tänker eller känner tills hon talade. "Den stora vargen, det var du."Det var inte en fråga, men Shane fann sig nickar i alla fall. "Ja, jag ber om ursäkt för att skrämma dig."Hon viftade bort det faktum att han också var en varg nästan omedelbart. Det var uppenbart att varulvar inte faze henne. Shane lämnat in den informationen bort för senare när han lyssnade på hennes fråga henne följande frågorna, "Du visste verkligen mina föräldrar?"Shane nickade igen, "Ja."Faline slöt ögonen en kort stund, och sedan öppnade dem igen, vilket gör att nya tårar att spilla ner hennes ansikte. "Och jag var verkligen född här? I det här rummet?"Han tog ett djupt andetag när han såg sig omkring i sviten. Han mindes den natten på ett ögonblick, men den här gången var det mindre ont. Åter hans ögon till hans kompis han sa, "Ja, min Chroi em>. Du var.""I går var min födelsedag," viskade hon."Jag vet," var hans tysta svar. Fler tårar föll, och synen av var och en genomborrade hans hjärta. Faline tycktes frossa igen, och så Shane drog täcket upp till knät.Hennes nästa fråga var han hade frågat sig själv om och om igen sedan hans varg tvingade honom att erkänna sanningen vid stugan. "Hur kan du vara säker på att jag är samma barn?"Han ansåg hans svar noga innan du talar. "Vid första jag inte visste att du var. Men jag kan nu känna igen din doft. Och du delar flera likheter med dina föräldrar. Du är vänsterhänt, liksom din far. Du har din mors ögon och hy, är du mycket tydligt hennes dotter. Och den här tidskriften, "han nådde ut till där Faline hade placerat tidskriften bredvid henne på sängen och knackade omslaget," Den tillhörde din far. "Faline stirrade på tidskriften i förundran. "Vilka var de?"Shane tvekade en kort stund eftersom han inte ville att överväldiga henne. Till slut dock, insåg han att han kunde neka henne någonting. "Ilsa och Gregor. Nielson var deras efternamn."Han tittade på när Faline smälta denna information, att veta att hon absorbera varje detalj han nämnde. Efter en stund gav hon ett litet leende, "Och du tror att jag ser ut som hon gjorde?"Shane nickade genast och fann sig leende tillbaka på henne när han svarade på frågan. "Ja. Du är precis lika vacker som hon var. Om inte mer."Vid denna, Faline var mållös. Hon var tyst i flera långa stunder och Shane tyckte han såg något som liknade skuld över hennes ansikte. "Jag måste prata med Sophie," sade hon plötsligt. De spår av ett leende hade försvunnit från hennes ansikte. I ett ögonblicks tid det var borta, ersatt av vad Shane erkänd som en förtvivlade trötthet."Rätt, Sophie," Shane sa när han släppte ett andetag, "Din familj.""Min mor," Faline svarade bestämt, "Sophie är min mamma."Shane nickade sorgset. Det gjorde ont att tänka på någon annan än Ilsa och Gregor höja henne, men han var tvungen att acceptera de människor som var nu i hennes liv. Även om han hade delat i början av sitt liv med henne under de senaste flera minuter, hade hon ännu inte berätta för honom om hennes sista 33 år. Han visste att när hon äntligen öppna upp till honom, måste han vara så lugn och acceptera som han kunde vara. Hon förtjänar inte mindre."Okej", sa han nu, "Sophie är din ... mamma. Hon antog dig?"Faline nickade, "Jag vill prata med henne."Shane indikerade en tabell som ligger i området sammanträdet i sviten. "Det finns en telefon, är du välkommen att ringa till någon som du önskar. Jag ska få några rena kläder för dig så kan du ta en dusch om du vill." Han gjorde en gest mot en stängd dörr i hörnet av rummet, "Toalett är genom den dörren, och du ska hitta allt du behöver. Jag kommer också att ge dig något att äta, du måste vara hungrig."När han ställde sig hon sträckte ut handen och rörde vid hans arm med handen, "Det är därför du har varit så snäll mot mig? Eftersom du visste att mina föräldrar?"Shane frös när han kände sin hand på hans hud, och en liten rysning gick igenom är kroppen. Han fann sig nickar trots sig själv. "Det är en del av orsaken. Det finns fortfarande saker jag behöver berätta för dig, men nu är inte rätt tid. Jag skall ge dig ett tag att rensas upp, och du behöver mer vila."Shane reste sig, men hon grep på hans arm. "Och mina föräldrar?" frågade hon plötsligt."Ja?" han ombedd."Stugan?" Faline frågade.Shane nickade, "Stugan var deras hem."Faline sänkte blicken, "Och nu är de döda?"Han slöt ögonen och snabbt öppnas igen dem, "Ja, de är.""Är du säker?" Faline frågade, "Jag menar, du sa att du trodde att jag dog när jag föddes ..." Hon lät sin mening spår av och Shane kände hans hjärta värker. Han kunde inte låta henne ha detta hopp. Det skulle bara skada henne mer."De har dött, Faline. Jag önskar att det inte var så, men de är borta." Han böjde sig ner när han vädrade färska tårar, men hon vände sig för att dölja sitt ansikte från honom mot kudden. Han nöjde sig med att trösta henne med en lätt beröring på hennes axel. "Jag kommer tillbaka snart", sade han. Han såg henne ge den minsta av en nick, och så han rätade åter, och motvilligt lämnade henne gråtande i hennes kudde.***En kort tid senare, Shane var i köket där han hade satt ihop en platta av saker som han hoppas hans kompis skulle vilja äta. Han visste att hon fortfarande inte mår bra, men hon behövde näring för att återhämta sig helt. Tänker hon kan också dra nytta av en varm kopp te, fyllde han grytan med vatten. Han hade just fyllt på spisen när en känsla av oro gick genom honom. Han suckade som hans varg kom till uppmärksamhet, att erkänna att någon i hans pack mådde bedrövad. Medan han var på något sätt telepatisk, han var ansluten till varje medlem i sin förpackning och som deras Alpha han kunde känna när han behövdes.Han tänkte tillbaka på tidigare på dagen när Erin hade uttryckt sin oro. Hon och Logan hade båda sagt att de hade behövs för att tala med honom och han hade lagt upp den på den tiden. Han stängde av spisen och slöt ögonen tillåter sig själv att fokusera på förpackningen. Han är ansluten med sin varg och nådde ut till de andra, söker efter den som var mer än sannolikt undermedvetet hägrande honom.Shane plockas upp på vem det var nästan omedelbart. Kevin. Med rynkad panna, öppnade Shane ögonen och långsamt steg från köket. Han scannade huset för ljud av liv och insåg för första gången, hans familj var inte längre i huset. Att låta sina sinnen vägleda honom, vävde han sakta sin väg genom de nedre rummen tills han kom till solrummet. Även om det var mörkt ute såg han någon sorts rörelse på andra sidan av den franska dörrar som leder till den stora gården och öppnade upp till skogen.Kliva upp till dörrarna, Shane sneglade ut och såg en liten samling av hans pack stod på bakgården. Medan de flesta var i mänsklig form, några var närvarande vargar. Hans Beta. Det verkade finnas en livlig diskussion mellan dem, och Shane suckade tungt när han öppnade dörren och klev ut för att gå med dem. I samma ögonblick som han syntes alla ögon vände sig till honom och en tystnad drabbade gruppen. Han träffades av sina ögon när han närmade sig dem, och när hans blick bosatte sig på Kevin nöd han kände tidigare snabbt lättade till befrielse. Att ge honom en liten nick, Shane riktat sin uppmärksamhet mot de andra."Logan", började han, "Vad är det här om?"Viftade med handen för att visa dem som omger honom, började Logan. "Alpha, har vi letat på territoriet för tecken på din kusin."Shane skakade på huvudet direkt, "Du kommer inte hitta honom i vår skog. Jag uppmanade honom att rensa Kellen landar."Logan ryckte på axlarna som svar, "Ja, men det fanns anledning att vara bekymrad. Tabitha berättar att hon hörde honom tala i telefon, berättar någon känd infarterna till vår komplexa."Detta väckte en rynka pannan till Shane ansikte. "Vet hon med vilken han talade?"

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl