Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

?webbkamera Hustru Ch. 02Efter att jag kom hem från min resa på torsdag, kåtare än jag tror jag någonsin har varit i mitt liv, Dee mötte mig vid dörren naken lika kåt. Den natten, vi knullade från 3 på eftermiddagen fram till 11 på kvällen, bryta bara för att få något att dricka och äta. Jag kom fem gånger genom jävla alla hennes hål och hennes orgasmer förmodligen var för många för att räkna.Jag höll väntar henne att nämna något om webbkamera, men hon aldrig gjorde och jag nämnde inte det heller. Det var lätt den bästa sex jag någonsin hade haft med min fru, eftersom hon var nu en helt ny människa, mer aggressiva, i sängen, som jag älskade.På lördagen gick vi ut för att äta och ta en drink, och jag blev chockad att se vad hon hade. Hon hade alltid hade mycket konservativa kläder när vi gick ut, och medan hon inte var klädd i vad som kan kallas "slampa slitage," hon bar ett lågt skuren grimma som visade massor av klyvning och en halva låret kjol. Hon bar outfit med mer självförtroende än jag någonsin hade sett hennes show innan.I baren efter middagen, märkte jag att några av killarna i baren var checkar ut henne, som jag tog på hennes uppmärksamhet."Du borde gå dit och flirta med dem," Jag föreslog till henne."Inte en chans", hon protesterade. "Jag skulle aldrig kunna göra det med främlingar.""Men du skulle göra det, om du kände dem," sa jag fånga henne med en svår fråga, särskilt med tanke på vad jag visste att hon hade gjort med Jarrod förra onsdagen."Jag sa inte det", sade hon protesterade igen."Men säg mig," sa jag, beslutar att fortsätta att driva frågan. "Om du inte var gift, skulle inte du överväga att ta en av de där killarna hem och knulla dem?""Vad menar du med bara en", sa hon retsamt leker tillsammans, uppenbarligen känner av effekterna av dryckerna, men att spela in i min hand."Åh, ser jag. Man skulle kunna tro om fler än en. Vilken?""Herregud, jag kan inte fatta att vi ska ha det här samtalet. Jo det blonda ens ganska varmt och killen till vänster inte ont i ögat heller. Hell, skulle den tredje man göra om de andra två didn" t verkar intresserade. Är det vad du vill? Vilken av de där killarna jag vill knulla, om det inte var för dig. ""Om det inte var för mig? Fan, jag tror att det skulle vara varmare än helvetet för att se en annan man knulla min fru. Naturligtvis förväntar jag mig att favör som ska returneras för några heta lilla bit av röven för mig själv."Jag hoppades att denna rad av samtal kommer att leda till att hon bad mig att filma henne och Jarrod nästa onsdag. Men till min besvikelse, sorts, sade hon tal om kön hade henne alla arbetat upp och hon ville att jag skulle ta henne hem och min väg med henne, vilket jag gjorde. Jag hoppades att jag hade planterat nog av ett frö i hennes sinne, att låta henne veta att jag även om vad hon gjorde med Jarrod var okej med mig så länge jag fick titta på, att hon skulle berätta om hennes Internet åtgärder.Som jag väntade, jag kollade den webbplats som värd för sin lilla show och märkte att på anslagstavlor hade flera trådar om hennes show, och att det nu var hardcore. Jag blev förvånad över hur många tjänster som talade om hur mycket de inte kunde vänta tills hon var på skärmen igen och knullas. Alla hoppades att den här gången de kameravinklar skulle bli bättre genom att ha någon styra kameran för hand.Tyvärr, dagarna gick och hon inte berätta om vad hon höll på med när jag var tvungen att gå tillbaka ut ur staden på mina vanliga onsdagar. När jag kom till arbetsplatsen, allt jag kunde tänka på var att komma tillbaka till hotellrummet efter 07:00.Min assistent och jag lindade upp vårt arbete med 4:30 och hon insisterade på att vi kommer att få något att äta och dricka. Cindy, min assistent, inte kommer att låta ämnet går, så jag gick med, men såg till att vi leds tillbaka till hotellet för middag och en drink.Cindy var en enda kvinna några år yngre än vad jag var. Medan Dee var mycket varmare än henne, Cindy var en tjej som jag definitivt inte skulle sparka ur sängen för att äta kex. Dessutom är hon alltid prata med mig om dessa killar som hon knullade och jag fick en känsla av att allt jag hade att säga till henne att jag ville knulla henne och att det skulle hända.När vi tog våra platser i restaurangen, såg jag henne eftersom jag var så jävla kåt om att se Dee ikväll, och insåg att det fanns absolut ingenting om Cindy som inte skulle vilja knulla henne. Hon hade inte stora bröst och hennes röv var lite rundare än andra kvinnor som skulle anses vara varm, men hon definitivt kunde vända killar huvuden.Vi fick vår måltid och allt jag kunde tänka på var Dee show, men, som hon brukade göra i vår avslappnade samtal, vände Cindy samtalet till kön. Det var allt jag behövde. Inte bara var jag kåt tänker på min fru, men nu min talande assistent diskuterade förspel tekniker och hur porr lärde män på fel teknik för att ge en kvinna oralsex.För nästa timme, diskuterade vi om att titta på porr gjort människor bättre på sex. Om det enda vi slutsatsen var att titta på porr definitivt gjort människor vill ha sex, särskilt vi två.Jag tittade på min klocka och såg tiden var 06:35. Jag var tvungen att avsluta samtalet med Cindy omedelbart för att få övervåningen, men jag hade ingen aning om hur man gör det utan att verka abrupt och oförskämd. Jag hade aldrig lärt sig det rätta sättet att tala om för någon att jag måste lämna så jag kunde gå och se min fru ha sex med en annan kille på internet. Jag gjorde dock besluta att ta en chansning och se om vårt samtal hade gjort Cindy så kåt som det hade gjort mig."Det här är inte en ostliknande pickup I linje," jag började. "Men jag tror att du är intresserad av att se något i mitt rum."Utan att fråga varför eller vad enades Cindy och vi leds upp till mitt rum. I hissen, insåg jag de drycker som vi hade förbrukats under middagen hade gjort oss båda lite full, för jag tillät mig själv att stå närmare Cindy än jag normalt skulle ha, och hon verkade inte att flytta bort.Vi kom till mitt rum och när jag öppnade dörren, placerade jag min hand på hennes höft för att leda henne genom dörren, som hon svarade på genom att köra sin hand över min arm när jag höll upp dörren."Så vad jag ska se," frågade hon mig."Tja, dess ungefär tio minuter," sa jag till henne pekar på den bärbara datorn hade jag redan inställd på skrivbordet.Att slösa bort tiden, jag hällde oss några drinkar från minibaren och drog de två solstolar i rummet till framför datorskärmen. Jag tog stolen till vänster och Cindy satt på min högra. Hon frågade några fler nyfikna frågor, men jag berättade för henne att bara vänta.Vid exakt 07:00, kom skärmen vid liv med en bild av min fru. Hon stod framför soffan i en röd school outfit, komplett med en rutig kjol och knähöga strumpor. Hon hade på en stram puritan krage och svarta plattform stilettos."HOLY SHIT, DET ÄR DEE," Cindy skrek ut i förvåning. "DET ÄR DIN FRU!"Herregud," hon fortsatte att skrika som spelet hade börjat och Dee var nu före lyfter hennes kjol för att visa alla hennes vita underkläder. "Hon är strippa på internet. Vet du om det här?""Nå, Uhmm, ja.""Jag antar att det var en dum fråga," sade Cindy. "Jag antar att jag menade vet hon ... jag menar ...""Nej, hon vet inte att jag vet om hennes internet verksamhet," Jag avslutade sin fråga för henne. "Men titta på skärmen. Ytterligare 1100-tal människor vet om det också. Om några minuter kommer skärmen att gå live och hon börjar knulla någon. Senaste veckan hon knullade någon unge som heter Jarrod.""Och du är okej med henne att göra detta?"Jag visste inte riktigt svara på hennes fråga. Istället jag bara pekade på den stora bula i byxorna för att avslöja mitt svar på hennes fråga. Cindy log när hon kastade en blick på bula och återvände hennes uppmärksamhet till skärmen. Den aktuella bilden på skärmen var en fullständig skott, avslöjar hon hade tagit bort sin kjol och hade drivit hennes tröja upp, avslöjar hennes bröst.Cindy och jag satt tyst som vi sett diabilder framsteg och Dee poseförföriskt med färre kläder på i varje bild. Under de sista få diabilder av sekvensen, Dee var helt naken, med undantag för hennes klackar och knähöga strumpor. Till skillnad från förra veckans bildspelet, efter den sista bildskärmen gick live.Dee satt på sängkanten i den extra sovrum i hennes skolflicka outfit. Bredvid henne var en naken ung man som jag inte kände igen som Jarrod. Men han var lika vältränad som Jarrod och jag hörde Cindy muttra något om hur het han var. Dees vänstra hand var strök hans inre höger lår."Hej alla," Dee började med större självförtroende i rösten än hon hade tidigare. "Tack för att trimma in till min show. Några av er kanske har varit här varje vecka, men Jarrod berättar att över 1200 personer tittar på nu. För er som är nya, så jag skulle vilja välkomna er och presentera mig . Mitt namn är Dee och jag är en stygg hemmafru."Jag är så stygg att min man inte ens vet att jag gör det här," fortsatte hon, som orsakade Cindy öga att fånga mig och vi båda svarade med ett leende. "Så, låt mig berätta vad som väntar för dig hela veckan. Jag är så glada över det. Faktum är att jag gick ut och köpte denna outfit för att jag tycker så upphetsad som en skolflicka. Att sitta bredvid mig är Mark . Jag träffade honom bara ungefär en timme sedan när Jarrod förde honom över att vara med. Jarrod är borta vid datorn just nu."Förra veckan ni berättade för mig att jag måste få en annan person att styra kameran, så jag satte Jarrod ansvarig för det och han tog Mark tillsammans. Jag kan inte säga att jag är besviken på sitt val. Så, jag m ska knulla Markera först och Jarrod kommer att använda kameran så att du kan få några bra bilder av oss jävla."Sedan, efter Mark blir gjort knullar mig i min fitta och cumming i det, Jarrod börjar knulla mitt rövhål tills han cums medan Mark filmer som. Gud, jag kan inte vänta för att det ska börja."På sin sista uttalande, vände hon sig till Mark och de började kyssas. Hon flyttade sig så att hon kunde få sin högra hand över hans kuk, som hon började stroke. Hans hand omedelbart flyttas under kjolen, flytta benen isär något så att han kunde stroke hennes fitta genom hennes trosor.I förra veckan, hon tillät Jarrod att ha ledningen som hon alltid hade gjort med mig, men den här veckan hon var den som riktade Markera för att luta dig tillbaka på sängen. Vid denna punkt, Jarrod plockade upp kameran så att vi kunde se deras kyssar från en bättre vinkel.Snart hade Mark packas upp hennes kjol och tog bort den. Deras händer fortsatte att utforska över varandra kropp. Dees skjorta hade drivits upp så att Mark hade tillgång till hennes bröst, som han uppenbarligen haft stimulerande med sina händer och mun.Snart började Dee att arbeta sig ner hans bröst mot hans kuk. Jarrod flyttade kameran tillsammans med spel i bröstet och gav alla 1200 personer som ser en stor närbild av Dee börjar ta spetsen på hans kuk i hennes mun. Det tog bara någon minut innan hon arbetade sin kuk häftigt med sin mun och hand.Jag kastade en blick bort från datorskärmen och såg att Cindy stirrade direkt på skärmen. Också, jag tittade ner och såg att hon hade flyttat sin högra hand i hennes byxor och massera sig själv medan hon tittade på min fru.Min kuk var dunkande att släppas, så jag bestämde mig för att gå vidare, packa upp mina byxor, och låt det gratis. Som jag bort mina byxor, jag fångade Cindy öga som log mot mig som jag gjort mig mer bekväm för att fortsätta att titta på åtgärder.När min uppmärksamhet tillbaka till skärmen, Dee var fortfarande upptagen guppa på hans kuk och mannen drivna kamera visat sig vara en bra idé eftersom de vinklar som Jarrod filmade handlingen var perfekt.Efter ytterligare några minuter började Dee att arbeta sig tillbaka upp bröstet. Jarrod fångade henne att ta bort hennes trosor och sedan kasta hennes högra ben över hans höfter. Snabbt flyttade han efter och fångade Dee arbetar hans kuk i hennes fitta. Marks kuk lätt gled in i henne när hon började gunga höfterna, flytta honom sakta in och ut ur henne.Min uppmärksamhet vid att se Marks kuk i min frus fitta avleddes när jag märkte, ur ögonvrån, Cindy drar hennes tröja över huvudet. Jag hade inte märkt att detta händer, men hon hade redan tagit bort hennes byxor och underkläder."Jag är ledsen, men jag kan inte titta på porr och ha kläder på," sa hon när hon hakade hennes behå, avslöjar en trevlig fast uppsättning av B-cup Naturals."Inga ursäkter som behövs, tro mig", svarade jag, insåg jag faktiskt fortfarande hade min skjorta på, som jag drog ut.Från ingenstans, i verkligheten slog mig. Jag satt naken, smeka min kuk, bredvid min assistent, även naken och leker med sig själv, samtidigt som vi båda såg min fru knulla någon unge på internet. Först försökte jag ta reda på vad allt detta betydde, men jag till slut bara bestämde sig för att sluta tänka på sedan jag var jävla kåt.Som min uppmärksamhet tillbaka till skärmen, hade min frus skjorta tagits bort eftersom hon fortsatte att ge Mark en underbar resa och Jarrod fortsatte att ge underbara video av åtgärden. Hon var alltid väldigt bra när hon var på topp och jag visste att Mark skulle njuta av sig själv, eftersom hon verkade ha en liten orgasm. Dee stönade högt och att se till att alla som såg visste att hon hade tiden av sitt liv, vilket ger en levande play-by-play på vad Marks kuk gjorde till henne.Efter den lilla orgasm, hon rullade av Mark, fick på alla fyra och han placerade sig bakom henne och trädde hennes doggy-style. Den här gången fanns det ingen långsam start. Mark började genast dunka hans kuk i henne, som hon träffade genom att trycka tillbaka in i hans stötar. Jarrod hade kameran fokuserade på hennes skinkor studsar som Mark tryckte sig in och ut ur henne. Men nu Dee var inte längre lika pratsam. I stället blev hon stönade högt när han knullade henne bakifrån.Som Mark knullade skiten ur min fru, nådde jag över och tog tag Cindy på armen och drog henne mot mig. Utan motstånd, kom hon ut ur sin stol och flyttade över till framför mig. När hon kom framför mig, placerade jag henne ifrån mig och centrerad hennes höfter framför mig, vilket ger en fantastisk utsikt över hennes vackra nakna rumpa.Jag drog ner henne till mig, glider min kuk i hennes fitta när hon lutade sig tillbaka. När min kuk in henne, kunde jag känna en överväldigande känsla av lättnad som min kuk fyllde henne. Hon släppte ut ett stön när han lade tillbaka på mitt bröst, vilket gör mig att fortsätta att titta på skärmen. Cindy och jag knappt flyttade som vi sett. Jag bara flyttade min kuk i henne i enlighet med ryckningar väckt den av kåthet och hon bara flyttade hennes höfter på samma sätt.På skärmen, meddelade Mark han var redo att cum. När jag såg hans höfter spänne och kropps spasm, visste jag att han fyller min frus fitta med hans sperma, som skickade henne över kanten till en jorden splittring, åtminstone i de ljud som hon gjorde, orgasm.Efter Mark drog sig ur henne, kollapsade hon något på sängen. Mark klev av sängen och det var en kort blandar kameran och han tog över från Jarrod. När Mark fick kameran fokuserade han på Jarrod vid datorn skrivbord som han uttryckte KY på hans hårda kuk.När han fick ordentligt lubed, fick han på sängen, där min fru fortfarande lade på hennes mage med rumpan i luften. Mark verkade vara lika händig med kameran, eftersom han var på plats för att visa Jarrod placera sin kuk vid öppnandet av hennes röv.Det blev uppenbart att Jarrod hade blivit väldigt kåt tejpa Mark knulla Dee, eftersom han inte sakta arbeta hans kuk i hennes röv så att den sakta skulle anpassa sig till det. Istället bara störtade han hela sin längd in i hennes röv i en snabb dragkraft, vilket min fru att gråta ut i någon vånda. Dessa skrik av smärta var snart ersättas med rop av glädje när Jarrod kan startas knulla hennes röv."Jag visste inte att Dee som det i röven," Cindy viskade i mitt öra."Ja, experimenterade vi med för några år sedan, men det var alltid något som jag var tvungen att be om," svarade jag.Cindy och jag fortsatte att bara njuta av det faktum att vi fick sällskap på höfterna medan vi tittade på åtgärden. Jag märkte jag faktiskt smekande hennes höftben med fingrarna medan vi knappt rört våra höfter.Jarrod verkade som om han inte hade mycket erfarenhet av att knulla en tjej i röven, eftersom han tjat bort på min frus rumpa som om det var en fitta. Jag visste att detta var ett recept på en snabb orgasm, vilket han snart tillkännagav var på väg att hända. Liksom Mark, han inte dra sig ur henne när han kom, i stället väljer att fylla hennes röv med sin säd. När han kom, så gjorde Dee igen.Hennes andra orgasm verkade sav någon energi hon hade lämnat efter att ha blivit knullad i röven så brutalt. Som Jarrod drog sig ur henne och klev av sängen, kollapsade hennes kropp. Mark gjorde jag bra jobb för att få en närbild av den sperma droppade ur hennes röv och gå med torkade sperma som hade droppade ur hennes fitta från tidigare. Efter närbild av hennes dubbel grädde cirkel, flyttade han till hennes ansikte så att hon kunde säga adjö."Jag hoppas du gillade att titta på showen så mycket som jag gjorde att sätta den på", sade hon i en out-of-andetag röst. "Jag hoppas att ni alla kommer tillbaka nästa vecka och se hur jag ska bli knullad nästa vecka. Good bye för nu ..."Hon blåste kameran en kyss och skärmen gick tom.När skärmen gick tom, Cindy kom upp och vände sig om. Gränsöverskridande mitt knä hon sänkte sig tillbaka på min kuk. Inte ett ord sades mellan oss och hon sänkte ned ytterligare för våra läppar att möta. Hennes höfter blev mer aktiv som våra tungor började dansa med varandra.Det var helt omöjligt för mig att hålla så länge efter allt som hade hänt. Jag kunde orgasmen börja bygga i min pung. Cindy måste ha känt det också att hon började att slipa djupt in i mig. Jag kände hur jag släpper in i hennes väta, vilket var tillräckligt för att skicka henne över kanten också som hennes kropp spänd upp också.Det tog nog minst 30 sekunder för oss båda att avsluta klimax. Det tog ytterligare några minuter för oss att hämta andan. Under tiden jag bodde i henne när hon fortsatte att lägga på mig i stolen. Cindy bröt tystnaden."Fan, det var intensivt," sade hon. "Och om jag inte misstar mig, anser att kuk i din fortfarande hårt på mig. Du vet att jag har bara varit med en annan kille som kunde stanna hårt för multipla orgasmer i rad.""Ja, men ... mmmm ... med tanke på hur ... kåt jag var," jag började, men snubblade när hon började knapra på min hals och öra medan hennes höfter började rocka igen. "Med tanke på hur kåt jag var, det kommer att ta mer än en gång för att få ner mig.""Din fru var en slampa i kväll", viskade hon i mitt öra. "Och en anal sådan. Det innebär att du behöver en anal slampa i kväll och en fantastisk tillfällighet att din assistent, du vet den du har din kuk i just nu, råkar älska att bli knullad i röven."Efter säger detta, fick hon av mig och gick fram till sängen. Hon fick på sängen, placerade hennes bröst på den och tog upp hennes röv i luften. Jag klev av stolen och gick med henne på sängen. Komma bakom henne, placerade jag min kuk, som redan lubed från min sperma och hennes fuktighet, och började arbeta på huvudet in i hennes röv.Jag arbetade mig in i Cindy mycket långsammare än Jarrod hade med min fru och snart hade Cindys röv sträckt att passa mig. Jag arbetade i och ut ur hennes långsamt i början, men snart började plocka upp min takt. Efter ungefär fem minuter av kraftig jävla, Cindy hade en annan orgasm, men jag var inte i närheten redo att cum igen. Dock var jag trött igen.Vi flyttas på sängen med mig på min rygg och Cindy omvända anal cowgirl. Hon växlade mellan att sitta rakt upp och lutar sig framåt, vilket gav mig en enorm bild av min kuk i hennes röv när hon studsade upp och ner. Vid ett tillfälle, lutade hon sig hela vägen tillbaka så att vi kunde dansa våra tungor tillsammans för en liten bit tills hon satte sig upp igen.Det tog bara cirka tio minuter av detta innan jag kunde känna mig redo att cum igen. Cindy kände mig spänd och snabbt fick mig. Hon snurrade runt och fick spetsen av min kuk i hennes mun precis som jag började skjuta min andra last av kvällen.Efter att jag avslutat cumming, gjorde hon säker på att hon fick alla den i munnen och faktiskt används hennes mun för att rengöra min kuk, som bara hade varit i hennes röv. Detta var något jag aldrig upplevt tidigare eftersom Dee gjorde mig alltid ren min kuk ut i badrummet direkt efter att vi hade gjort anal. Jag måste erkänna att jag gillade det.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl