Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Waymo Has Also Alleged That The Theft Went Beyond The Lidar Systems Specifications To Include Other Trade Secrets Involving The Companys Supply Chain And Vendors.Trädkramning, svarade han direkt.


Och du, sa jag, vi har ju en hel del raster kvar, jag ser redan fram mot dom, vi kommer att ha det jättebra…. nästa vecka kommer att bli vår bästa vecka…jag la handen på hans lår och tryckte till. Och så ska vi samtidigt kolla dina matematiska färdigheter.Jag hörde att han tyst mumlade nånting…. nie liter, sa han och småfnittrade….. min sköna Simon, tänkte jag, när ska jag få dig och hur… jag måste göra nånting, visserligen hade vi ännu några raster framför oss, men det var dags nu att agera…men hur…?Nu, tänkte jag

Simon, sa jag, jag ser att du är på din bröstvårta, reagerar den för beröringen?

Simon, viskade jag tillbaka, när, var och hur du vill……sagt är sagt, det vet du….Och plötsligt…. hans händer gled ner över min rygg, över midjan, över höfterna och så la han handflatorna på min bak, tryckte mig närmare sig, vi stod stilla….en lång stund… men så juckade han till mot mig…en två tre stötar…. jag blev alldeles het, han hade tryckt sin kuk mot min, men släppte inte taget om mig…..så stod vi stilla, kanske en halv minut, så tog jag ett grepp med mina händer runt hans skinkhalvor och tryckte i min tur honom hårt intill mig, besvarade hans juck, men mera utdragna, en två tre stötar, så stod vi stilla igen och bara kände…..Han hade väl sina skäl att vi inte skulle göra det redan nu.

Han är verkligen en kopia av Magnus Carlsson och jag misstänker att han nog är lite lagd på andra sidan. Tydligen så gör Anton också det för han går fram och frågar om han vill byta och vara med i vårt lag istället. Jag reser mig upp och känner hur spriten rinner rakt igenom min kropp.

Han tittar på mig med stora ögon, sen börjar han smeka min ana löppning och märker till sin stora förvåning att jag är redo att ta emot honom direkt.

Jag ligger där och beundrar båda två, den ene med muskulös och vacker kropp, den andra med smal och smidig kropp. Jag blir helt stel i kroppen och tittar förvånat på honom.

Google Lawsuit Could Be Fatal Blow to Uber Still, experts questioned the speed at which Otto claimed to have developed its own system. It takes years to break into commercialization if you start with a blank sheet of paper, said Richard Wallace of the Center for Automotive Research. Recreating is a lot slower than I already have it. Wallace and others suggested that in the worst case scenario -- an injunction -- Uber could simply purchase LiDAR from another company, but its not the kind of technology that can be simply bought off the shelf. According to Laszlo Kishonti, the CEO of Almotive, a driverless car company, the only LiDAR systems available for sale (at about $80,000 a pop) have long wait lists. Waiting is a risk, Kishonti said, because once a LiDAR equipped car is on the road, a company can start building a precise 3D map of a city or neighborhood, cornering the local market. If someone else gets there first, Kishonti said, they can steal whole cities and all the revenue. Waymo has also alleged that the theft went beyond the LiDAR systems specifications to include other trade secrets involving the companys supply chain and vendors. And despite Levandowskis claim that the company was started traditionally in a house in Palo Alto, the companys roots clearly point to Mountain View. The four co-founders -- Levandowski, Lior Ron, Claire Delaunay, and Don Burnette -- all left jobs at Google to start Otto. An additional 28 Otto employees are Google alumni, according to a review of LinkedIn profiles, and 18 of them left jobs with Googles self-driving car unit and joined Otto a month or two later. Many moved into positions with the same or comparable job titles, including Sameer Kshirsagar, Googles former manager for global supply management for self-driving cars who became Uber and Ottos director of supply chain in July 2016, the same month he left Google.

For the original version including any supplementary images or video, visit http://science.newsfactor.com/story.xhtml?story_id=12100ESI8UW2

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl