Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Vi Hade Talat Om Det Tidigare Men Aldrig Tagit Något Av Tillfällena I Akt.- Din syster kanske vill låna min hyvel i morgon, sade jag skämtsamt till Lotta. Min tunga fortsatta att massera hennes bakre kärleksöppning.

Lottas buske var redan välansad. Nu var det dags att gå hela vägen tydligen. Mitt hjärta slog en volt och jag kände hur blodet tog fart i mina ådror. Vi hade talat om det tidigare men aldrig tagit något av tillfällena i akt.
- Vänta på mig, jag skall borsta tänderna, säger hon och ler mot mig.

Efter sex, sju rundor brädspel gav Anna till slut upp i sina försöka att stoppa min och Lottas annalkande kärlekseskapad.

När hon gett mig en kyss gick hon mot badrummet och stängde dörren. I samma stund kommer Lotta ut från köket iförd trosorna från igår och ett vitt linne. Ibland föredrog Lotta att jag kom utanför så att hon slapp ha trosskydd i efteråt.

Vi reser oss tillsammans och går in i duschen.

Brukar du runka ofta? Han började att kyssa mig på halsen och ned mot bröstet, sen slickade han mig på magen, ned mot kuken, jag höll på att svimma, så skönt var det!Jag trodde jag skulle dö, så skönt var det. Jag låg med Magnus arm under mina axlar. Han ökade farten, jag kunde inte hålla igen, utan sprutade nästan direkt. På kvällen drack vi några öl i baren, sen gick vi till hytten ganska tidigt. Peter! Vi sjönk ihopa och låg och flämtade. Låg kvar och slappade en stund, sen gick vi tillsammans in i duschen. När vi vaknade på morronen, såg jag att Magnus hade sugmärken på halsen, visste inte om att jag hade gjort det, men jag var ju också helt "borta" när vi älskade, hade aldrig upplevt något så skönt förut. Badade bastu, det var faktiskt första gången jag såg Magnus naken, han hade en vältränad kropp och jag kunde inte undvika att se att han hade en tjock lång kuk. Vi tvålade in varandra. Ville att vi skulle vara tillsammans som bäste kompisar.

En Het Sensommar Natt, del 2!

-Din slyna, tillade han sen. -Mmm, jag älskar din kuk, svarade jag. , frågade han. Jag såg oförstående på honom. Jag smekte med händerna över den under tiden som han kysste och smekte mina bröst. -Om sex i skogen alltså?-Är du vampyr eller?


, föreslog Stoffe. -Du då?

Om jag ändå var 20

Smekte med darrande fingrar från höfterna över magen till de glatta eggande brösten.
Jag stönade bakom hennes stjärt och vred mig hårt innåt i den trånga härliga slidan.Så slipper du själv, sa hon och smekte mig lätt och jag växte i hennes hand.
Ovillkorligen började jag skynda på tempot.
- Nu får det nog vara bra. Vi gör tvärtom nu. Och jag driver inte med dig...
- Det är skönt...skönt.
Varje gång drog jag ut kuken så långt att bara ollonet var kvar i hennes springa och så stötte jag in till roten så magen trycktes hårt mot hennes mjuka skinkor. Då var hon bara ett år.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl