Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Jag Tyckte Att Det Var Värt Att Satsa.jag Ville Ha Henne, Jag Visste Det Men Ändå Levde Du I Förnekelse Med Tron Att Det Skulle Gå Över.

Bara byxor och kallingarna kvar nu, hur skulle detta sluta?

- Eh... vad för lek?Kunde de spela poker?Jag gjorde mig mentalt berädd på att sitta där i kalsongerna och se dem stirra in utbuktningen, men det visade sig att jag hade bäst kort.
- Spela kort!Åh gud vilken underbar känsla! Spelet fortsatte och jag fick denna gång bättre kort, men fick åter se mig slagen av flickorna. Rätt sexigt faktiskt. Jag kollade snabbt mig och kom fram till ett par strumpor, ett par byxor, en tröja och kalsongerna. Jag tog lätt på den och sa "kom, känn här". " i kör.
- Mm...Jag borrade ned blicken på papprena och låtsades inte se när de började smyga närmare.

Besvarad längtan från bästa vän och hennes make

Även jag kände stämmningen och kunde inte hålla mina ögon ifrån Angelica och Johan. Jag tyckte att det var värt att satsa.Jag ville ha henne, jag visste det men ändå levde du i förnekelse med tron att det skulle gå över.

Och nu höll drömmen på att gå i uppfyllelse men med någon annan. Saken var den att jag ville ha en trekant med min bästa vän och hennes man så länge jag kunde minnas. Den fria baren hade gjort sitt och överallt fanns det berusade männisor. En ung tjej hade svärmat vid mitt par en länge stund och jag såg att det inte bara var Johan hon var ute efter eller deras vänskap.

Nu har jag väntat tillräckligt.
Han nickade och jag fortsatte:
-När jag handlade på Söderhallen började jag längta efter något riktigt härligt att stoppa upp i fittan. Ett SMS undrade om jag kunde ta en kund till idag trots att det var sent osv. Det enda som hördes var hans smeksamma rörelse över sitt eget kön.Först försiktigt, sen allt djärvare och till sist trycker jag in den i ett enda svep. Han gick omkring i den mörka lägenheten utan några problem.
Ett svagt ljus gjorde att jag nu kunde se honom bättre. Fläcken var nu inte en fläck utan jag var våt rakt igenom.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl