Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Ännu En Örfil.när Jag Kommer Fram Till Restaurangen Står Han Redan Och Väntar.

Patrik tar ett hårt grepp om hennes nacke, men släpper det snart.
”Nu var du duktig. Rumpan uppåt” Befaller han henne med rösten av is. Det går till ett fik och stannar där i någon timme. Det gör ont i håret och allt Jenny kan göra är att följa efter. Han har ökat kraften i slaget och hon känner hur det svider till.Sedan slår han till. Han är lite halvslak men när hon sluter sina läppar om honom och drar in honom djupt i sin mun känner hon hur han växer.

Lunchdejt?


Jag kände hur han växte under min hand och hörde hur hans meningar ibland hackade, så jag satt mest bara och log.
"Du har inte glömt något?

Vi gick ner till matsalen, men min aptit var o-existerande.
”Tack för en trevlig lunch, det måste vi göra om.”
Jag ryckte på axlarna som svar och såg en irriterad rynka mellan ögonen på honom.
Jag var så nervös för att någon skulle se mig när jag gick efter honom in på toaletten men höll tummarna för att det inte skulle vara så.

När jag insåg att ingen såg vad som hände så blev jag lite modigare och smekte lite mer fokuserat.
Jag ställde mig på huk med rumpan mot väggen, han tog tag i mina armar och låste dem vid handlederna över huvudet på mig med ena handen, placerade andra handen på huvudet på mig och sa åt mig att gapa.Började jag avbryta.
När han såg troskanten tog han ett ännu hårdare grepp om håret och lyfte sin lediga hand och gav mig en lätt örfil.

”Sätt dig” Sa han, och nickade mot toalettstolen. Ännu en örfil.När jag kommer fram till restaurangen står han redan och väntar.

Får ett infall och sticker in två pekfingrar i det mjuka hullet på sidorna. Snarare att hon pressar det stickiga lilla djuret mot mina läppar och juckar fram och tillbaka. Hon tittar surt upp mot mig. Hon protesterar och skrattar glatt. Hon särar benen mer och biter sig i läppen.

Min kåta kursledare

Flämtade jag.

- Ja, jag är rätt nöjd med dem skrattade Maria. Vilka underbara bröst du har... Hon gnydde svagt och tog njutningsfullt emot min kuk i hela dess längd.Jag tittade på henne och nickade försiktigt.Maria drog kuken ur mun och runkade den lätt mot sin tungspets.

- Den vill ut den där... få se nu vad du är utrustad med... flämtade Maria med lysten blick och körde in halva sin hand i fittan. Tillslut sträckte hon lojt på sig och såg mig djupt i ögonen.Hennes sexiga kropp utgjorde en otroligt läcker syn.

- Säkert mumlade jag och lutade mig mot henne.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl