Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Hon Har Redan Får Suga Willes Kuk Och Blivit Slickad Av Bosse, Och Nu Trycker Wille In Sin 18 Cm Påle I Fittan Med Full Kraft.Hennes långa vackra, otroligt svarta hår blåser i vinden, och hennes blåaögon.. när dem kollar på mig... som jag blir knäsvag för henne.
Hon kollade på mig och jag rättade till hennes lugg.Jag stönade lite lågt medan jag förde den in och ut i snabba tag.
Handen som smekte mitt bröst gled nedåt mot mina byxor. Jag log för mig själv och tog mina skolböcker som låg bredvid, lämnade min matbricka och gick mot mitt skåp.

- Klockan 8 var det va?Sedan gick jag ner och kollade lite på tv:n.

"Hårdare...
Jag stoppade fingrarna i munnen och fuktade dom ordentligt, och sen gick jag till attack igen. "Vänta lite".
Fingrarna började leka igen, stryka sig fram och tillbaka, röra sig i cirklar. Den där doften som kändes så tydligt när jag var riktigt nära dig, gick rätt in i mitt medvetande.
Så i samma ögonblick som jag nafsade dig lite i örsnibben, råkade långfingret snudda vid kort strävt hår.

Övertalningen


Jag blir skogstokig. Hon har redan får suga Willes kuk och blivit slickad av Bosse, och nu trycker Wille in sin 18 cm påle i fittan med full kraft.

Då såg jag Sara stå i dörröppningen och le. Han vet dock inte med vem av oss det blir. Jag hasplar ur mig något om att den som överhuvudtaget rör mig ska jag, men hinner inte svara innan jag får en örfil som svidet till ordentlig. Sara tar tag i kuken och börjar sakta slicka på staken nerifrån och närmar sig snart ollonet som sakta glider in i munnen avsugningen slutar lika snabbt som den börjar då tiden i början är satt till max 2 minuter så att alla ska få sitt.Då känner jag en hand som tar tag i pungen och börjar klämma.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl