Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Hon Fortsatte Pulla Sig, Med Vissa Pauser För Att Smeka Sin Rumpa.

En kaskad av sperma flög ut mellan våra kroppar
”fortsätt att smeka mej” sa Agnes medans hon runkade ut min sperma ”jag kommer jag också” precis när hon sa det så kände jag hur Agnes kropp spändes och hon började att gny..Agnes, som hon hette, låg brevid mej i sin bikini.
" visst" sa jag
"kanske bäst jag lägger mej på mage" sa hon och vände på sig mage.
Jag låg och sneglade på henne när hon smörjde in sig med solcremé, hennes händer gled över hennes mulliga kropp..
Jag tog tuben och ställde mej på knä brevid henne, jag la ut nåra småklickar på hennes rygg..

Jag kunde höra att Agnes andades lite häftigare nu, jag tittade henne i ögonen i hon log mot mej ” det känns skönt när du tar på mej” sa hon.
Jag fortsatte att massera in cremén en stund till.

”tycker du om dem” frågade hon lågt och lät sina händer lätt glida ned över dem ner mot hennes vårtor ”dem är kanske lite hängiga..” lade hon till.
Jag var så upphetsad av detta så jag visste inte om jag skulle kunna hålla mej så länge till.
Jag hade fantiserat om att få känna hennes händer på min kropp, smekandes..
Plötsligt kände jag det välbekanta pirrningen i pungen ” åh det kommer nu” stönade jag fram och exploderade.

Han älskade när han fick henne att stöna och be om mer, hårdare och snabbare. Noggrant följde händerna de fint kurvade formerna och stannade till för att smeka de styva små bröstvårtorna, de hade vart hårda en bra stund nu. Med ett leende på sina fuktiga läppar tog hon av sin sina nu väldigt våta trosor.Snabbt skyndade hon sig att dra på sig en morgonrock och öppna historieböckerna så det såg ut som att hon gjorde något. Helst med påhittade straff och hårda tag om handlederna. Hon var ensam hemma och började spela ganska hög musik, det fann ingen som skulle säga åt henne att sänka. Trots att det verkade ganska hårt, var det hela egentligen bara en lek. Hon fortsatte pulla sig, med vissa pauser för att smeka sin rumpa.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl