Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Styrande Rådet Är Mycket Imponerad Över Ditt Intresse För Att Prova På Det Mesta Av Vad X-club Kan Erbjuda.-Men om du köper alla plagg får du 10 % rabatt, säger flickan och ler sitt flickaktiga leende igen.Jag känner Elaines brännande blick, och skäms. Styrande rådet är mycket imponerad över ditt intresse för att prova på det mesta av vad X-club kan erbjuda.
Tittar mig i spegeln, och noterar att jag ser riktigt bisarr ut i dessa kläder.
Hon tvärstannar.

På pallen står det en burk talk som jag öppnar och försöker hälla i plaggen. De viktigaste frågorna som vi har att behandla är när någon hedersmedlem vill deltaga vid en VIP-träff.

-Vad hade du tänkt dig för något?

Kala fakta - del 1


Säga vad man vill om min kille men känsla är inte hans bästa egenskap. För en gång när hon satt utanför bastun, i vilrummet, och tog igen sig så satt det två kvinnor på bänken mittemot och pratade med varandra. Mannen var försvunnen, jobbet visste hon inte riktigt hur det skulle bli med och, till sist, kändes livet enbart tomt och ödsligt.
Janna satt kvar för hon visste inte vad hon ville när tjejerna gick in i ångbastun ännu en gång och då bestämde hon sig för att följa efter in i dimman. Jag hörde mig säga:
-Var det verkligen så otroligt skönt?För kvällen var tidigt, trots att natten var sen, och ingenting, ingenting. kändes längre omöjligt. Hon bara satt bara där med benen en aning isär med en magen som var platt och en stjärt som var en aning bred. Särskilt inte när han druckit och det hade han gjort ikväll. Ett högt och gällt skratt och Janna förstod att de inte ägnade henne den minsta uppmärksamhet.

Du tryckte in fingrarna i min mun och tvingade mig att suga av dem.
Plötsligt drog du dig ur och jag kände mig alldeles tom. "Inte för att jag bryr mig ifall du njuter.
Du visade mig en tom golvyta att stå på medan du satte dig tillrätta i en bekväm fåtölj.Jag kunde inte låta bli att utropa:"
"Jag vill vara din hora! " När din grova kuk trängde in i mig trodde jag att jag skulle svimma av njutning.
Sen gav du dig åter igen på min stackars stjärt.
"Nu är det dags för slynan att gå hem" sa du och slängde på dig en morgonrock. Det gjorde jag!"Gåoch klä på dig, du ser ut som en billig tjackhora"."
"Ja, jag är en kåt slampa som gör vad som helst för kuk!" Du log vänligt åt mig och sa: "Nej, slynan får åka hem och se ut som den hora hon är.

När jag skriver det här har jag just klivit upp ur sängen från 45 minuter i ditt våld i min fantasi...

Inger på kiss- och blöjpromenad

Munnen var öppen och hon kände att hon dräglade en aning, men hon var hjälplös. Hon hade knappt någon styrsel på benen, men lyckade faktiskt fortsätta sin något stapplande gång med kisset sprutande ut ur fittan, rakt i byxorna. Inger fick lite på handen och fingrarna. De gick i skapligt rask takt trots sin ålder. Hon var fortfarande kvar i helgens lyckorus och kände sig nu både kåt och kissnödig. Vätan från hennes nerkissade byxor kändes ännu mer när hon krånglade sig upp på bordet. Precis när de vek av från gångvägen ner på stigen som ledde nerför backen mot vattnet, såg sig Inger om över axeln och nästan stelnade till. Stjärten kändes större och mer putande med blöja. Han sade åt Inger att göra detsamma.

Insidan av hennes lår var varma och fuktiga och mitt stånd var mycket snart ett otvetydigt faktum. Samtidigt kände jag hennes dofter sprida sig runt mig. Hon satt med en vit dildo halvvägs upp i slidan och knådade sina bröst. Jag lyfte upp henne i min famn och bar henne till sängen. Ingen av oss sade någonting utan stängde bara ögonen och somnade från allt onödigt prat. Hon gnydde och fortsatte att trycka sig hårdare mot mig. Den unga eleven hade böjt sig framåt och börjat slicka min servitris. Jag anade vart det hela var på väg och bestämde mig för att knacka på dörren för att sedan låta dem ostört ägna sig åt sina lustar. Vårtorna dekorerades med min vita sats. Ingen annan på restaurangen rökte, vilket sannolikt kan förklaras av att det inte var någon annan där än jag och den buttra kyparen. Restaurangen var tömd på folk och servitrisen frågade oss om vi önskade göra ytterligare beställningar.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl