Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Hon Tar Ut Sitt Finger Och Drar Av Sig Sina Byxor Och Sina Trosor.


Så skönt... hon tar ut sitt finger och drar av sig sina byxor och sina trosor. Som jag letat.
- Johanna! Jag smeker hennes ena bröst och suger på det.

Hemma kan vi knappt behärska oss.Jag fann en korsett långt inne i garderoben.
Det är en bit att gå till busshållplatsen, så det är ju lika bra att gå i tid.Vi sätter oss ner på min säng och vi kysser varrandra varsamt. Jag sätter den på Maximal hastighet och kör in den till botten på Johanna.Jag kysser henne och stönar lätt.

Min tjej och grannen

Jag fick problem med min bil och
han fixade det både snabbt och billigt.

Lina runkade med båda händerna och man förstod att båda njöt av det Kuken blev våt och
hal av Linas savande fitta.

Jag skakar på huvudet till svar.
Det var sent och ingen skulle se henne. Han tackade
ja och vi bestämde nästkommande fredag.Hon är 21 år och jag
29.
-Vill du det här med, frågade hon. De gick ut och dörren stängdes.
-det börjar bli lite trångt i mina kalsonger.

Lina ser liten ut jämfört med Gunnar.
Särskilt Lina protesterade i början.


Jag låg på magen mellan hennes åtskilda ben och kuken dunkade hårt mot sängen. Energiska lång sug som drog med sig förhuden nästan ner till roten och upp igen över ollonet.
Utan ett ord gled hon ur blusen och lät den falla till golvet. Jag stönade av återhållen kåthet och det ilade skönt i ryggraden när jag sträckte mig efter henne.Kuken dunkade och detta antiklimax överraskade mig. Jag stötte hårt och djupt in i hennes spasmodiskt kastande kropp och fittmusklerna masserade och kramade i extatiska sammandragningar.Jag sög in en stor röd vårta i munnen och hon kved sakta.Sökte med kuken och snabbt var hennes hand och hjälpte till. Tycker du om det?

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl