Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Jag Särade Lite Till På Benen Så Han Fick Bättre Insyn På Min Tunt Beklädda Fitta.

Han drog av mina jeans och jag hans.Hans händer smekte mina bröst och ena handen lekte med min vagina.
Det var min engelskalärare.
Det var inte svårt att täcka spårenefter det heta samlaget. Speciellt när hans händer letade sigg ner på mina axlar och fortsatte över mina brst och ner runt min midja. Det studrade till lite och jag fortsatte. Jag hade just tvättat händerna för vi målade på bilden och jag hade målarfärg på fingrarna. Jag hade aldrig gjort detta förut och det var inte som på porrfilmerna.

Sakta gled vi ifrån varandra och han gav mig en het kyss. Den var styv och jag tog den i ett fast grepp och trädde på kondomen han räkte mig.

Han såg skenerad ut och jag skulle precis ta tag i dörrhandtaget och gå ut men han var snabb och låste dörren.

Anal penetration


Nu börjar jag att gunga med min kropp mot honom, fram och tillbaka, in och ut.
Han svarar inte, men låter sig villigt rullas runt så att han hamnar på rygg.
- Det känns konsigt, viskar han ner i kudden.
Jag drar ut mina svettiga fingrar, och försiktigt med andra handen för jag in min löskuk mellan hans skinkor.
Jag smeker hans sidenlena rygg, vidare med händerna mot bröstet, känner med fingertopparna på hans styva bröstvårtor.
Bara att vi är två skälvande kroppar, nej en kropp, jag i honom, han fylld av mig.
Det är så upphetsande, jag lutar mig mot hans varma rygg och begraver min näsa i håret i hans nacke.Medan jag glider in och ut ur honom blir hans andhämtning tyngre, nu kvider han, börjar skaka, suckar, flämtar.Han reser sig upp på alla fyra, och jag är inte sen att följa efter.

Nu hade han min håriga fitta mitt i ansiktet. Jag lät honom pusta ut medan jag smekte min klitoris. Jag tog tag i hans nacke och tryckte huvudet mot fittan. -Nå, sa jag. Nabokonen
Som ni har märkt har jag ett ganska öppet förhållande med min granne. -Ja tack, sa han. Jag särade lite till på benen så han fick bättre insyn på min tunt beklädda fitta. Hamnade öga mot öga med honom och gav honom en lätt puss på munnen innan jag reste mig igen. Jag tittade på honom men svarade inte.Vad gör jag nu tänkte jag. -Jaha svarade jag. Jag kände hur han riktigt åt upp mig med blicken och kände att den där pläden tyckte han nog var i vägen. -Det är väl inte mer än rätt att jag också tar av mig.

Det ser ju ok ut.Hon serverade alla och när hon bara hade ett glas kvar på brickan kom hon så slutligen fram till mig.

Det kändes som om jag ville sjunka genom jorden. Madame Eva var nog ett par år yngre än min Härskarinna och såg mycket vältränad ut, på ett vackert sätt med strikta drag i ansiktet.Om slaven så gärna vill få dricka sin egen säd så ska han givetvis få göra det. Alla runt om mig höjde sina glas och njöt av vad jag i alla fall tror var en mer uppfriskande dryck än den jag fått.Mistress och Jag provade honom först igår, så det här får väl anses vara det första riktiga testet av slaven, så vi får se om han duger nått till eller inte.Jag tittade frågande på både Härskarinnan och på Fröken, men ingen av dom gjorde nån som helst min.


– Ja Härskarinna sa jag och började sakta smeka mig själv.Det var en vacker liten sjö som låg knappt hundra meter från huset, ändå hade jag inte sett den alls från framsidan av huset när jag först kom.

– Ja min Härskarinna.

– Ja Härskarinna.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl