Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Hon Flyttade Sej Ytterligare Lite Närmre För Att Se Bättre.

Jag visste inte vad jag skulle göra, men när jag såg hur Sofia började röra sej uppåt hans mage vände jag mej snabbt om o låtsades sova med ryggen mot dom. Hon flyttade sej ytterligare lite närmre för att se bättre. Det var uppenbart att det inte bara var Johan som njöt. Titta själv! Jag kisade mot dom, rädd för att bli upptäckt, för det gjorde mej både kåt o vansinnigt svartsjuk, o såg hennes lockiga hår guppa upp o ner precis ovanför täcket i höjd med hans navel o han böjde belåtet huvudet bakåt o blundade. Han sover ju, stönade Johan o juckade mot hennes runkande hand. Hon är 25 år med underbar kropp o långt lockigt hår o fasta små bröst under den tunna svarta klänningen. Stenhård.

-Mm, nää, det går inte, vi får vänta tills vi är ensamma. fortsatte han o lyfte lite på täcket. Jag tittade omväxlande på honom o ner på Sofias guppande hårsvall över hans kuk. Jag fick syn på hans kuk när Sofia lät den komma ut ur munnen för att titta upp mot honom.

En fantasi

Tänker på dig!
Mmm, kysser din axel, nafsar lite.. smakar!
Visst, smeker dig över rumpan och håller dig tätt intill mig, slingrar mina ben runt dina och njuter av din närhet
Ooh.. slingrar tillbaks... rör mig.....smeker dina ben med mina... mina tår... vid dina vader... nära... varmt....kysser din axel, nafsar din hals.. snusar i ditt öra.
Mmm härligt å känna dina läppar, pussas och smeker dig tätt omslingrad
Mmm.... in.... njuter..... lite fram och tillbaks.
Ja vi är ju det *s* Håller om dig och pussas
*ler* Min nacke njuter.PUSS
Mmm... så är vi! .
Åh vad härligt, fortsätter pussas ner över dina bröst, når bröstvårtan och smakar med tungan på den medan jag smeker dina lår.
Mmmm Vad du är mysig. Vänder mig neråt och smeker av dig dina tunna byxor...


Jag drog till mig hennes höfter och svullna venusberg, begravde mitt ansiktemellan skinkorna, slickade och sög från anus fram till klitorisen, fram ochtillbaka, om och om igen, drack hennes rinnande safter.Hon stönade högre ochhögre, gned sitt sköte hårt mot mitt ansikte, sög min kuk mer intensivt.Jag kände satsen närma sig och stoppade försiktigt in ett av mina fingrar ihennes anus och koncentrerade min tungas rörelser till hennes faktisktriktigt stora klitoris, runt runt,fram och tillbaka.
Plötsligt slutade hon suga, stelnade till lite, gned sig ännu hårdare motmin tunga, började mumla högljutt, gny, ropade könsord.Det går skrek hon nu,nu,nu hennes hand runkade kuken våldsamt hårt och fortpå gränsen till smärta.Plötsligt ger hon ifrån sig ett litet skrik och rörunderlivet i lugna långa rytmiska rörelser mot mig, jag känner tydligt hurfittan krampar,hennes hand runkar min kuk ännu snabbare och sperman sprutarrakt ut upp i hennes ansikte, hon gapar och suger i sig min kuk igen, sugeroch runkar sakta upp och ner, kuken pumpar och pumpar, sperman rinneröverallt.Orgasmerna klingar sakta av och vi lägger oss bredvid varann och hämtarandan.Alla som vi mötte kunde ju se allt, lastbilar och bussarsom körde om kunde se rakt in på våra nakna kroppar.Men nu var jag varm och kåt och vettet for sinkos).Safterna rann nu nerför mina kinder, det var nästan svårt att andas, hon tryckte sig ju så hårtmot mitt ansikte.Javisst sa jag med illa dold förtjusning.Brösten varstora och hotade att poppa ur överdelen när som helst,underdelen var absolutminimal och skar in mellan hennes lite kraftiga lår.Jag kände att detbörjade pirra lite i kuken.Hon flinade lite retsamt,vilket betydde att honsett vad jag tittade på.
Det var varmt och svetten rann på min panna och kropp, jag bestämde mig föratt dra av mig overallen helt,annars skulle jag inte stå ut.Sagt och gjort av åkte den, där satt jag nu i endast kalsongerna med kukensom bulade ordentligt.Hon sög in och ut ända ner till kukens rot, stönadesamtidigt av välbehag.

Älskarens hus

Hans skomakeri ligger alldeles i utkanten av staden”.
Solen hade gått över sitt högsta läge på himlen och värmen vibrerade i luften. Samtidigt röt berget till så vi alla tre hoppade till. Jag saknar dig redan”.Han hade haft relationer som var djupa och passionerade, brinnande, åtrå och beundran. Under flera år hade han byggt upp längtan efter en man och när vi träffades var han på det klara att det var så här det skulle vara.
Jag funderade en kort stund. De bruna ögonen satt djupt och blicken var intensiv. Reminus vackra ögon, hans blick och lugna naturliga förhållningssätt till det som hänt gjorde att Marcus började återfå självkänslan. Kostade mig en halv förmögenhet, men något jag aldrig skulle vilja vara utan.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl