Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Hon Andas Fortfarande Mot Mitt Öra Och Jag Känner Hur Det Drar Ihop Sig I Magen.

Kuken stod så klart rakt ut och jag lät den smeka skinkorna nedåt mellan låren.
- Jag kan hålla blommorna. sa jag.Ett stort leende kom på den vackra munnen.Vände sej om och stirrade på mej. Av bästa sort.
Hon sjönk ihop så jag fick hålla henne upprätt med armarna under hennes.Anade den våta springan mellan dem.
Hon klädde av mej och jag var lite orolig över hennes reaktion över min gubbkropp. Kom med in!Är du det? Du är ju otrolig men det var inte riktigt rätt.Hon tittade på mej och ruskade på huvudet och jag ryckte på axlarna och skrattade också. Kjolen gled upp så jag anade den vita trosan och utan att tänka böjde jag mej ned och såg hur fittbullen avtecknade sej där.

Olyckan Fredrik

Han tittade på mig och ruskade på huvudet.Smekte den över hans vältränade mage och upp mot hans bröst. Jeansen satt så hårt åt att det inte gick att missa mitt tillstånd. Jag kände hur hans sats arbetade sig ut genom hans stenhårda kuk samtidigt som han stönade av välbehag. Jag satte mig så att våra stenhårda kukar stod mot varandra. Jag kände sköna ilningar i hela kroppen. Min stenhårda kuk hade erigerat till hela sin fulla storlek och lagt sig åt vänster.

Jag viskar i hennes öra att jag är kåt och vill älska med henne. Jag ställer mig bakom Anna låter händerna kupas över hennes fasta vackra bröst och jag trycker min vulva mot hennes rumpa. Fjäderlätta rörelser med hennes mjuka fingertoppar, högre och högre upp.

Vår promenad varar i tre timmar och jag hinner med att se allt från biblioteket, fina restauranger och kulturhuset till den lilla mysiga puben på bakgatan, hamnen och stadens alla parker. Anna har dragit för draperiet och ber mig komma och titta, så jag gläntar lite på draperiet, och hon tar tag i min tröja och sliter in mig.

Framåt femtiden på kvällen inser jag att jag nog måste hitta hem. Ni såg ut att passa jättebra ihop. En het, krävande kyss.

Jag känner hur hennes händer letar sig till mina bröst. Hon andas fortfarande mot mitt öra och jag känner hur det drar ihop sig i magen. Jag ser en begynnande kåthet gro i hennes blick.Jag känner mig ompysslad. Hennes kyssar intensifieras och vi hånglar hetsigt där vi sitter på golvet. Jag tappar fullkomligt tid och rum och jag vet inte hur många koppar kaffe jag egentligen får i mig, men som sagt, trevligt har vi.

Jag fallerHan la sig ner på ryggen och kollade uppåt och sa:
- När jag var liten var jag också väldigt fascinerad av stjärnor.

Jag hade tydligen somnat i baksätet i bilen och Mats trodde jag hade däckat. Sa han.

Jag trodde du hade däckat och skulle bära upp dig till din lägenhet. Jag knäppte upp de tre översta knapparna i hans ljusblåa skjorta. Det kändes som jag fick en kniv i hjärtat. Han hade fru och barn, men gillade tydligen mitt sällskap.

Jag beskådade hans kropp i en evighet. Ibland med ett leende på läpparna, ibland med knyten näve och ibland både och. Inte en chans att detta kommer att sluta som i sagorna.

- Jo Mats kom inte hem förrän typ 6-7 på morgonen. Han blågröna ögon gnistrade och han log med hela sitt ansikte. Hans magrutor var väldefinierade och täcktes av små tunna hårstrån.


Mina ögon blev nog stora som bowlingklot och jag råkade ge ifrån mig ett kort konstigt läte.. frågade Stina.
-Aaahhh!
Jag sprutade ner mig fullständigt i brallorna..Det hade jag inte gjort sedan puberteten och då var det i sömnen.
Stina viskade:
-Nyp mig i bröstet.
-Jag vet att Stina är lite småkär i dig så därför tänker jag inte göra något med dig..
Jag såg att hon grimaserade av smärta och hennes ögon fylldes av tårar. Åhh rakt där..så ja..Han brukar faktisk ha helt nya plagg här uppe.
Solstolarna var dock numera vända från altanen mot den fortfarande varma eftermiddagssolen.
Medan hon sa detta, runkade hon kuken sakta och all sperma som kom från den, samlades i en liten klibbig hög i hennes hand. Svarade jag häpet.

-Här utbrast hon och vände sig om, Här hittade jag..

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl