Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
snyderphos

Jag Var Sprängkåt.

Att lyda en främling (2)Hon ville be honom flyga och fara, men ville inte väcka uppseende så här på jobbet.

Hennes kroppsspråk avslöjade tydligt hur spänd hon var. Fortsatte hon att lyda den här vansinniga främlingen? Han gjorde en konstpaus medan han strök med fingertopparna mot nylontyget. ”Men först vill jag att du lovar dyrt och heligt att lyda mig.”Inte ett ljud. Konstigt nog kände hon sig säker på att det inte skulle bli mer än så här, men det var ändå en nervkittlande upplevelse att sitta så här.Sedan ringde han upp henne. Och varför i hela friden skulle hon skicka en bild på sitt underliv till honom?Snabbt knöt hon den runt huvudet och placerade den tillrätta över ögonen. Inte säga mer än nöden krävde.Hon drog ett kort och höll upp det.

Sedan vaknade hon till liv igen.

Och det var sant. Det hela gick så smidigt att mannen lekte med fantasin att hon gjort så många gånger förut.

Jag låg slumrande insvept i min morgonrock med huvudet i Stefans knä medan Janne låg vilande mot mina ben. Jag ställde mig med ett ben på varje sida om Janne och gled ner på knä mot honom, tog tag i hans kuk och styrde den in i mig när jag sjönk ner över honom. Ändå kände jag hur Stefan smekte min rygg och mina bröst under tiden och jag kunde inte låta bli att smeka min clitoris och fick en underbar, långdragen orgasm och sjönk ihop över Jonas.Inte ens när Jannes drog mina ben brett isär och böjdes sig ner för att slicka min mus, kändes det fel eller förbjudet, bara underbart och jag ville stanna tiden och upplösas i kåthet.Lugnt och stilla gled den över mig och jag omfamnade den med mina armar och lyfte på höfterna så han lätt skulle kunna komma in. Det dröjde inte länge förrän de yrvakna tittade på mig och jag fick snabbt hjälp av en mun runt mitt ena bröst och två fingrar i min mus.

Det första vi gjorde var att tända en brasa, ta av alla våta kläder och lägga oss framför elden på några madrasser som vi drog ned från sängarna.

Där stannade jag en stund så att han skulle känna mina läppars tryck bakom kukhuvudet.Med ett djupt gurglande stön från bröstkorgen lutade han sig bakåt.
Där gungade den fram. Jag var sprängkåt. Jag tryckte i kuken djupt i honom och kände hur hans sugning kramade om ollonet.
Jag hade precis ställt ner glaset och stod och bläddrade i mina papper då det plötsligt stod en färgad man i rummet ett par meter ifrån mig. Jag kunde fortfarande inte låta bli att se på honom.
Han tog själv ett hårt tag om sin lem och runkade den långsamt fram och tillbaka.
Han ökande hastigheten alltmer och jag hade aldrig någonsin sett ett så stort och blårött ollon.


Det som for genom kroppen när jag såg honom hade jag aldrig känt förut. Hans breda tunga masserade kukens undersida på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Sedan såg jag att han långsamt förde ner sin hand mot skrevet och greppade om hela härligheten.Det var väl därför jag också stod som fastfrusen.

*Glad*


Jag hörde ett asgarv i andra sidan luren och jag förstod precis vad jag sagt.
Några press senare var den helt uppe i mig.
Jag kände snart hur syrran särade på mina läppar och ganska snart kände jag hur dildon började fylla mitt krypin.
-Hanna (syrrans kompis) och jag brukar leka med den ibland, sa hon.Jag tittade på nytt ner i skokartongen och tittade på den rosa gummipenisen. Den kändes nästan som det mellan benen och jag tog lite och smetade in mig med. Jag kollade lite på bilder och såg hur massa olika kvinnor lekte med dom och alla var mycket
större en den jag lekt med nyss.
Tillbaka på sängkanten drog jag försiktigt i snöret och kände först hur den ena ploppade ut innan den andra ploppade ut.
Eller mer bestämt bara jag.
Jag låg och tänkte på vad som precis hänt och jag kände mig otroligt glad. frågade hon.
Precis när dom kom in i mig var det skönt men sen när dom väl var där i märktes dom knappt. Jag gick direkt fram till hennes garderob och öppnade dörren.
Jag lyssnade nyfiket ett tag och sen somnade jag.
Dom var bara där.
Spänd satte jag mig på sängkanten igen med den rosa leksaken i handen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl